Maiga biezpiena šarlote ar āboliem: neticami gards fiksais pīrāgs pie tējas

Ja vēlies īsā laikā un bez liekām pūlēm pagatavot garšīgu desertu, ko baudīt pie tējas, tad šī šarlotes recepte būs lieliska izvēle. Šo biezpiena un ābolu pīrāgu uzmeistarot var vienkārši un ātri, bet maigā ābolu tekstūra un aromāts noteikti iepriecinās visu ģimeni.

Sastāvdaļas:

50 grami miltu;

2 olas;

30 grami vaniļas cukura;

2 lieli āboli;

1 paciņa beztauku biezpiens;

1 tējkarote cepamā pulvera.

Pagatavošana:

Sakuļam olas ar vaniļas cukuru, līdz izveidojas bagātīgas putas.

Pievienojam miltus un cepamo pulveri, vēlreiz kārtīgi sakuļam.

Mīklai pievienojam biezpienu un turpinām kult, kamēr iegūstam viendabīgu masu.

Ābolus nomizojam un sagriežam kubiņos, tad uzmanīgi pievienojam mīklai un ar karoti samaisām.

Cepešpannu izklājam ar cepampapīru un uzlejam uz tā sagatavoto maisījumu. Pēc vēlēšanās var pievienot rīvētu citrona miziņu.

Nepieskarieties: Top-3 visnetīrākās lidostas zonas, izņemot labierīcības

Cepam iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.

Kā tev šķiet – lieliska fiksā recepte, vai ne? Aicinām tevi atzīmēt šo rakstu ar “patīk” un dalīties sociālajos tīklos, kā arī sniegt komentārus!

 

Leave a Comment